Participa!

Convidem a altres persones i col·lectius de la comunitat del programari lliure i/o sensibilitzats amb la importància de l'apoderament digital a donar suport i/o contribuir en el desenvolupament d' Equipaments Lliures . I fem una crida a tots els espais d'acció comunitària a replicar el pla per tal de vetllar per la seva salut digital i la de les seves veïnes.

  • Difoneu el projecte arreu. A les xarxes socials, farem servir l'etiqueta #EquipamentsLliures #laLleialtat #BerenaTec #FEDIVERSE #GAFAM ...

  • Veniu a les activitats que organitzem, com trobades, cursets i taules obertes. Per més informació, subscriu-te al nostre butlletí

Ens trobem periòdicament. Habitualment hi som tots dimecres al matí, i el primer i tercer dilluns a la tarda. Igualment, us podeu posar en contacte amb nosaltres per correu.

Correu electrònic per participar a la comissió lleialtec@lleialtat.cat

Correu electrònic per sol·licitar acompanyament info@tec.lleialtat.cat

Xarxes socials @lleialtec@santsenques.cat No participem de xarxes asocials privatives però sí de les lliures i ètiques. Saludeu-nos a les xarxes lliures ;) Si sou veïnes de Sants, passeu qualsevol primer o tercer dilluns de mes i us ajudem a obrir un compte al vostre node de proximitat :)