[BerenaTec}

De desembre 2018 a maig 2019, -i dins del projecte Equipaments Lliures-, estem duent a terme els #BerenaTec.

Els berenars tecnològics consisteixen en trobades informals que serveixen per apropar al veïnat conceptes i projectes de sobirania tecnològica, a més de continguts sobre els abusos de les grans tecnològiques. D'una banda, volem fer visibles iniciatives relacionades amb la sobirania tecnològica: xarxes socials ètiques, drets i economies digitals, eines alternatives a les de cibervigilància, cultura lliure, etc. A cada berenar, presentarem alguna d'aquestes temàtiques.

D'altra banda, i per tal de copsar la importància de la sobirania tecnològica, volem posar en evidència els abusos de les GAFAM (Google, Apple, Facebook, Amazon, Microsoft). És per això, que a cada berenar, també presentem continguts traduïts al català del projecte francès La Quadrature du net.

Els berenars es duen a terme de desembre del 2018 a maig del 2019, cada primer dimecres de mes, de 17h a 19h, a la Lleialtat Santsenca. Excepcionalment, el berenar de gener no és farà el dimecres 2 sinó el 9; i el de maig, no es farà l'1 sinó el 8.

Us hi esperem a totes i tots!

BerenaTec 2018-2019:

Dimecres 8 de maig de 2019: "Drets digitals, drets humans". A càrrec de Drets Digitals Al final, Drets digitals no podrà venir: des de Lleialtec proposem documental sobre discriminació algorítmica i un debat sobre els nostres drets digitals.

Dimecres 3 d'abril de 2019: "Cibervigilància i alternatives lliures". A càrrec de Surt del Cercle

Dimecres 6 de març de 2019: "Economia Social i Solidària i Programari Lliure". A càrrec de Lleialtec

Dimecres 6 de febrer de 2019: "Apoderament digital municipal". A càrrec de Apoderament Digital

Dimecres 9 de gener de 2019: "Eines lliures per al bé comú". A càrrec de Komun i matrocinat per DonesTech

Dimecres 5 de desembre de 2018: "Xarxes socials lliures i ètiques". A càrrec de Lleialtec i matrocinat per DonesTech